Victoria tar över som ordförande.

Kära medlemmar,

Jag vill informera er att från och med förra veckan har jag, Victoria Kihlström, tagit över rollen som ordförande i föreningen Nya Moderaterna i Sala. Michael PB Johansson har valt att kliva av posten som ordförande och som vice ordförande kommer således jag kliva in i rollen. Jag vill först och främst rikta ett varmt och stort tack till Michael som under många år bistått föreningen med såväl sitt ordförandeskap som sin kunskap samt ett gediget arbete.

Jag har varit medlem i föreningen i fyra år nu och jag känner att jag kommit in i en förening som vill mycket och vi måste nu se till att vi fortsätter arbeta tillsammans. Självklart är jag tacksam för stödet från övriga i styrelsen då jag klivit in i en, för mig, ny roll och jag uppskattar vårt gemensamma arbete. Min förhoppning är att jag ska kunna förvalta det arbete som tidigare har genomförts och tillsammans med er alla i föreningen fortsätta arbeta framåt för en framtid fylld med aktiviteter, medlemsmöten och självklart också ett hårt arbete.

Ni är alla hjärtligt välkomna att kontakta mig vid frågor, funderingar och idéer så laddar vi för en höst och vinter med gemensamma aktiviteter.

Trevlig helg!

Med vänlig hälsning

Victoria Kihlström

Tappade uppkopplingen